طاها پخش

آموزش غذاهای مختلف > طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی

طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی


تاریخ انتشار پست : 1395-7-4 بازدید : 10
طرز تهیه نان اسکن با شکلات

هر چقدر هم که تنوع به خرج دهیم و بخواهیم غذاها و شیرینی های جدید درست کنیم، باز هم هیچ چیزی جای شیرینی و غذاهای سنتی را نمی گیرد. در این مطلب هم تصمیم گرفته ایم طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی را به شما آموزش دهیم.

وب سایت سوران: هر چقدر هم که تنوع به خرج دهیم و بخواهیم غذاها و شیرینی های جدید درست کنیم، باز هم هیچ چیزی جای شیرینی و غذاهای سنتی را نمی گیرد. در این مطلب هم تصمیم گرفته ایم طرز تهیه نان محلی و سنتی شمالی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم:

مایه خمیر ترش 1 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم روغن مایع نصف لیوان ماست چکیده نصف لیوان شکر نصف لیوان زنجبیل 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد آرد 2کیلو شیر نصف لیوان آب ولرم نصف لیوان

شیرینی, نان محلی, عصرانه, طرز تهیه نان محلی سنتی شمالی

شیرینی, نان محلی, عصرانه


طرز تهیه:

1-ابتدا آرد و بیکینگ پودر و مقدار خیلی کم نمک (نصف قاشق چایخوری) را 4 تا 5 بار الک کرده و در یک ظرف می ریزیم.

2-و پس آرد را در اطراف ظرف کنار می گذاریم و و سط آن را گود می کنیم و یکی یکی مواد را به آن اضافه می کنیم.

3-تخم مرغ ،زنجبیل ، مایه خمیر ترش ، شیر ، ماست چکیده ، آب ولرم ، روغن مایع ، شکر را اضافه می کنیم با همزن حدود 8 تا 10 دقیقه مواد وسط را خوب هم می زنیم.

4-و پس آردی که دور ظرف قرار داشت را کم کم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم.

5-و پس مواد را با دست 10 تا 15دقیقه ورز می دهیم و اگر احساس گرده اید خمیر سفت است مقداری آب ولرم یا روغن اضافه می کنیم تا خمیر به این وضعیت شود.

6-خمیر باید به وضعیت نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.

7-ظرف خمیر را داخل مشمای پلاستیکی قرار می دهیم روی آن را پارچه تمیز قرار می دهیم و 4 تا 5 ساعت خمیر را در محیط آشپزخانه قرار می دهیم که خمیر ور بیاد. (برای ور آمدن خمیر را در جایی که خیلی سرد یا خیلی گرم نباشدقرار دهید)

8-موقع پخت کلوچه مقداری خیلی کم جوش شیرین (یک چهارم قاشق چای خوری) و کمی روغن (نصف قاشق چایخوری) را با هم مخلوط می کنیم و زیر و روی خمیر میزنیم و پس 10 دقیقه با دست خمیر را ورز می دهیم.

9-مقداری کمی روغن به سینی فر می زنیم و خمیر را به اندازه یه نارنگی برمی داریم و خمیر را داخل سینی فر پهن می کنیم.

10-در یک ظرف یک عدد زرده تخم مرغ و به مقدار خیلی کم روغن مایع (2 تا 3 قطره) را با هم مخلوط می کنیم و با برس روی کلوچه ها می زنیم.

11-و مقداری کنجد و سیاه دانه روی آن ها می پاشیم و در حرارت 180 یا 170 درجه برقی یا توستر زیر و رو را روشن می کنیم و 20 دقیقه می گذاریم که بپزد.

طرز تهیه نان شکلاتی بَرای افطار

مطالب مشابه
Related Links

مطالب تصادفی
Random Links

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد : کد امنیتی رفرش
متن دیدگاه :

تمامی حقوق برای نویسنده محفوظ میباشد