طرز تهیه کیک اسفنجی با کرم لیمو

تاریخ انتشار پست : 1394-11-29 دسته : آموزش غذاهای مختلف

کیک اسفنجی یکی از کیک های پایه در شیرینی پزی به شمار می آید. چنانچه شما بتوانید این کیک را با بافت کاملا اسفنجی بپزید به این معنی است که دستی در آشپزی دارید.

کیک اسفنجی با کرم لیمو sponge cake lemon cream آشپزی cooking

وب سایت مواد لازم: کیک اسفنجی یکی از کیک های پایه در شیرینی پزی به شمار می آید. چنانچه شما بتوانید این کیک را با بافت کاملا اسفنجی بپزید به این معنی است که دستی در آشپزی دارید. کیک اسفنجی لیمویی را می توانید با خامه فرم گرفته و میوه های فصل تزئین کرده  و برای جشن ها و تولدها مورد استفاده قرار دهید.



کیک اسفنجی با کرم لیمو, آشپزی, کیک اسفنجی با کرم لیمو



مواد لازم
    یک فنجان آب     سه قاشق غذا خوری آرد ذرات     سه عدد زرده تخم مرغ     نصف فنجان آب لیمو تازه     شکر 1،1/2 فنجان     کیک اسفنجی یک عدد     رنده پوست لیمو     خامه شیرین شده
طرز تهیه:


 1 . آب را با آرد ذرت مخلوط کرده و روی حرارت کم می گذاریم و هم میزنیم

 2 .زرده تخم مرغ ، آب لیمو، شکر و رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد غلیظ و یک دست شود

 3. کرم لیمو که سرد شد کیک اسفنجی را برش داده و در لایه های آن از این کرم می مالیم و لایه بعدی را روی آن می گذاریم

4 . روی کل کیک را با خامه فرم گرفته می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا کمی فرم بگیرید



مطالب مشابه

مطالب تصادفی

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد : کد امنیتی رفرش
متن دیدگاه :