طاها پخش

آموزش غذاهای مختلف > آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی مختلف

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی مختلف


تاریخ انتشار پست : 1395-7-16 بازدید : 14
آموزش ساخت جعبه ی متفاوت با هنر پتینه (تصویری)

فلافل غذای سرخ کردنی آسیایی ساخته شده از خمیر نخود است. نخود در برخی نقاط به لوبیا گاربانزو نیز معروف است. فلافل معمولا همرا با سس ارده و سالاد گوجه خیار و کاهو میل می شود. این غذا معمولا همه جا یه یک روش خاص درست می شود اما در این جا می خواهیم پخت فلافل به شکلی مختلف را به شما آموزش دهیم.

وب سایت بدونیم - مریم اسدی: فلافل غذای سرخ کردنی آسیایی ساخته شده از خمیر نخود است. نخود در برخی نقاط به لوبیا گاربانزو نیز معروف است. فلافل معمولا همرا با سس ارده و سالاد گوجه خیار و کاهو میل می شود. این غذا معمولا همه چا یه یک روش خاص درست می شود اما در این جا می خواهیم پخت فلافل به شکلی مختلف را به شما آموزش دهیم.


فلافل متفاوت, آموزش پخت فلافل, آشپزی, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت

آموزش پخت فلافل, فلافل متفاوت, آشپزی


مواد لازم

۱ فنجان نخود (از شب قبل خیس خورده باشد) ۱ فنجان جعفری خرد شده نصف فنجان گشنیزخرد شده ۲ – ۳ حبه سیر ۱ قاشق چای خوری پودر گشنیز ۱ قاشق چای خوری زیره نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز نمک ۱ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده و آب نصف لیمو ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون مقداری کنجد برای پاشیدن روی مواد روغن سبزیجات برای سرخ کردن در روغن عمده و یا ۳ قاشق روغن زیتون برای سرخ کردن در روغن کم.

فلافل متفاوت, آشپزی, آموزش پخت فلافل, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت



1. ۱ فنجان نخود را از شب در آب خیس کنید تا صبح بماند. آب باید ۲ یا ۳ برابر نخود باشد چون نخودها پس از خیس خوردن پف می کنند.

فلافل متفاوت, آشپزی, آموزش پخت فلافل, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت



2. آب نخود را آبکشی کنید و در غذاساز بریزید.

فلافل متفاوت, آشپزی, آموزش پخت فلافل, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت



3. سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید. جعفری را به اندازه یک پیمانه و گشنیز را به اندازه نصف پیمانه خرد کنید.

آموزش پخت فلافل, آشپزی, فلافل متفاوت, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت



4. سیر، جعفری، گشنیز، ادویه ها (پودر گشنیز، فلفل قرمز، زیره) نمک، نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری پوست لیمو و آب نصف لیمو و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی نخودها داخل غذاساز بریزید و آسیاب کنید.

فلافل متفاوت, آموزش پخت فلافل, آشپزی, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت



5. مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با دست در اندازه توپ های کوچک قلقلی درست کنید. باید کمی گلوله ها را فشرده کنید تا وارفته نشود.

آشپزی, آموزش پخت فلافل, فلافل متفاوت, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت



6. فلافل های توپی را که با دست درست کرده اید روی ظرفی نچسب قرار دهید. روی آن ها کمی کنجد بو داده یا کنجد خام بپاشید. خیلی آرام روی آن ها با دست فشار دهید تا کمی تخت و نازک شود.

آموزش پخت فلافل, فلافل متفاوت, آشپزی, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت



7. اکنون روغن را به مقدار عمده کاملا داغ کنید و فلافل ها را فقط چند دقیقه در آن سرخ کنید تا کمی طلایی شود.

آشپزی, فلافل متفاوت, آموزش پخت فلافل, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت



8. یا این که کمی روغن زیتون در تاوه بریزید شعله را کم کنید و فلافل ها را در آن سرخ کنید.

آموزش پخت فلافل, آشپزی, فلافل متفاوت, آموزش تصویری پخت فلافل شکلی متفاوت



10. فلافل ها را گرم همراه با سالاد و سس ارده میل کنید.

آموزش ایجاد طرح روی جاشمعی با دستمال کاغذی (تصویری)

مطالب مشابه
Related Links

مطالب تصادفی
Random Links

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد : کد امنیتی رفرش
متن دیدگاه :

تمامی حقوق برای نویسنده محفوظ میباشد